Betjente dækker over grov vold

Flere medier har historien om 6 betjente der ikke kan dømmes i en voldssag fra herlev fordi de dækker over hinanden. Man kan jo undre sig over at de tilsyneladende stadig er betjente. Det er for mig da åbenbart at ingen af disse betjente har moral og rygmarv nok til fortsat at stå for håndhævelsen af lov og orden i danmark.

Det er også den slags betjente som i stadig stigende grad for adgang til at overvåge den almindelige dansker unden nogen må kikke dem over skulderne. Men åbenbart mener politiledelsen at den slags er helt i orden og noget der skal fremmes i det danske politikorps. Jeg har i hvertfald ikke set et eneste eksempel på at man fra ledelsens side har taget afstand eller på anden måde vist at den slags ikke er tråd med holdeningen hos dansk politi.

Selv husker jeg tilbage i tiden andre artikler i medierne om betjente der dækker over hinanden til skade for de almindelige danskere. Jeg husker også ledende betjente der klager over at befolkningen ikke støtter dem nok i deres arbejde.  Hvor er grundlaget for at vi skal hjælpe politiet, når betjente tydeligt hjælper sig selv frem for befolkningen og politiledelsen tydeligt støtter denne form for kollegial sammenhold? At dække over kollegaers lovbrud burde være fyrings grund for en hver der er ansat til at håndhæve loven, uanset hvor de måtte sidde i hierarkiet.

tv2.dk – Betjente dækker over grov vold

dr.dk – radikale raser mod voldelige betjente

180 grader – Seks betjente dækker over hinanden i voldssag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.