Om

Kurt Frederiksen (2007) - Foto af Pascal d'Hermilly

Mig, Kurt Frederiksen.

Jeg er født i 1962 i Jyllinge på Sjælland. Jeg har to mindre søskende, en bror (Claus) og en søster (Jeanette). Min far (Wally) var Teleteknikker hos KTAS/TeleDanmark/TDC til han gik på pension. Min mor (Lena) var rengøringsassistent og rengøringsleder til hun gik på pension. Hele min opvækst var i Jyllinge, omkring den gamle fiskerihavn.

Gennem hele mit liv har jeg været en outsider, med mine egne meninger og holdninger. Det var ikke opskriften på en lykkelig skoletid, men jeg slæbte mig da gennem folkeskolen. Da jeg var 15 fik jeg knallert og lærte dermed en masse om knallert motorer. Det er utroligt hvor populær man bliver når man ved hvordan man “forbedre” en knallert motor i den alder. 🙂 Det var på det tidspunk mine stor planer for fremtiden blev til. Jeg skulle være automekanikker som min morfar og morbror og så skulle jeg være politibetjent. En ting var sikkert. Jeg skulle ikke arbejde med min hobby elektronik og EDB.

Hvordan er det så gået? Tja, Jeg startede på EFG (Erhverv Faglig Grunduddannelse) på transportmiddelteknik (læs mekanikker) men fandt ingen lærerplads. Planen med at være betjent blev droppet da jeg opdage hvor dårligt jeg fungere i stramt hierarkiske systemer. Efter en årrække med forskellige jobs (arbejdsmand, rengøringsassistent o.s.v.) endte jeg alligevel med at arbejde som programmører og har siden arbejdet med EDB/IT på forskellig vis. I 1998 fik jeg så (endelige) en uddannelse som datamatiker. I dag sidder jeg i et fleksjob som systemadministrator og brugersupporter og bruger meget af min fritid på Fri Software og it-politik.

Hvad du kan forvente at finde på bloggen

Først og fremmest kommer min blog nok til at omhandle it og it-politik, men andre mere eller mindre relaterede emner vil også komme på programmet.