Linuxdag på Christiansborg kom og gik

Den 28. maj 2008 afholdte SSLUG, DKUUG og KLID Linuxdag på Christiansborg. Tre toneangivende Linux grupper der går sammen om et arrangement burde kunne spores i medie billede, men nej. Desværre formåede de ikke at få andet end et par små indlæg i fagpressen i dagende op til arrangementet og tilsyneladende intet hverken på dagen eller efter.

Jeg havde forventet at de var kommet i f.eks. TV-Avisen med udtaleser fra mindste en af frontfigurene fra grupperne og vel også en kommentar fra en politiker om arrangementet, men hvis det er sket har jeg i hvertfald ikke set, eller efterfølgende fundet, det.

Nu kunne arrangementet jo være rettet mod politikerne alene og det er da muligt at de faktisk har fået kontakt til nogle politikere, men med oplæg på diverse fora o.l. synes jeg det virkede som om de ville i pressen med det.

Med de udmeldinger der var før arrangementet synes jeg det virker som om Linuxdag på Christiansborg var et flop. Det er jo både synd og ildevarslende, for hvis ikke de tre, nok største, Linux bruger grupper kan løfte opgaven ser det ikke godt ud for Linux i danmark.

Tilbage står spørgsmålet: “Kan Linux bare ikke sælges i Microsoft landet Danmark?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.