SSlug og medlemstal

Som nogle måske husker meldte jeg mig ud af SSLUG i starten af december 2007. Eller rettere det troede jeg at jeg gjorde. Det viste sig at det er næsten umuligt automatisk at udmelde sig af foreningen. Efter gentagende forsøge på at afmelde mig div. lister måtte jeg skrive til deres administration og de afmeldt mig så… Troede jeg.

Lang historie kort efter flere forsøg på at afmelde mig såvel enkelt postlister som alle postlister over flere gange er det vist nu lykkes at få afmeldt det hele. Det har dog tage 5-10 forsøg og varet ca. 5 måneder.

At det har tage så lang tid er selvfølgelig fordi de lister jeg var tilmeldt næsten ingen trafik har. Der gik altså en rum tid før jeg opdagede at jeg faktisk ikke var frameldt.

Og her kommer vi så til overskriften. SSLUG’s hjemmeside siger at de har 4657 medlemmer, men det vil jeg så meget betvivle. Det er åbenlyst svært at framelde sig foreningen som medlem og jeg tror mange bare sender de par mails der kommer til deres papirkurv, i stedt for at forsøge at afmelde sig.

Nå fred være med SSLUG. Jeg er helt ude af det… tror jeg nok…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.