Min første motorcykel – CZ-175

Min første MC - en CZ-175

Min første motorcykel som jeg købet i 1980 var en brugt CZ-175. Jeg kan ikke mere huske hvornår den var fra men har en formodning om at det var en 1974-75 model.

Det var en god lille maskine som tjente mig trofast i ca. 5 år, indtil motoren åd sig selv på som følge af manglende smøring.

Motoren var en to-takts motor med separat olietank og pumpe. Desværre faldt en af slangerne af en aften og det var så slutningen på den motor.

Først i 1987 får jeg købt motorcykel igen. Denne gang en Suzuki GS400 fra omkring 1976–78, som jeg vælter med i efteråret samme år på en regnvåd vej ud for Roskilde Lufthavn på vej på arbejde i Fakse. Motorcyklen bliver nu udskiftet med en bil, som bliver en billig brugt Wartburg 353W

Suzuki GS400 bliver tilfældigt den sidste motorcykel jeg har helt frem til 2009, hvor jeg endelig får taget mig sammen til at købe en igen. Det bliver så en Suzuki GS500EX fra 1998.  Selvom det er den største motorcykel jeg har haft, så viser den sig at være for lille (eller jeg er blevet for stor) og den 15 juli 2010 skriver jeg slutseddel på en Suzuki GSX750F Limited Edition. Denne Motorcykel er rød ligesom min første Motorcykel, men ellers er der kun få lighedspunkter mellem de to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.