Min føste knallert – Kreidler Florett

Mig og min Kreidler 1977

Jeg har set lidt i mine gamle fotoalbums og faldt lige over det her. Det er så vidt jeg kan se fra foråret eller sommeren 1977 og viser den tidstypiske beklædning for mig – læderjakke (motorjakke), sorte fløjlsbukser og gul AGV styrthjelm. De høje støvler mangler her og er erstattet af træsko. Billede er taget hos min mormor og morfar og morfar var mekanikker så jeg har sikkert været forbi ham for at få hjælp til et eller andet problem med dyret. Det understøttes også af at side-pladen ved karburatoren er taget af.

Håret var på det tidspunkt skulderlangt i stil med Brian Connolly fra The Sweet. Musikken var af The Sweet, Slade, Suzi Quatro m.f.

På det stor billede kan man i brystlommen på læderjakken set det orange håndtag fra den altid nærværende hårbørste.

Kreidleren var min første knallert. Senere købet jeg en anden Kreidler billigt, da jeg kom til at mangle nogle motor dele efter at politiet havde set lidt nærmere på dem. 😉 De to Kreidlere blev til en og ud over nogle flere skift af motordele efter samtale med politiet så kørte den upåklageligt frem til jeg solgte den i 1981, hvor jeg skiftede til motorcykel (CZ-175).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.