Ude af SSLUG

Efter en del aktive år i foreningen valgte jeg så i denne uge at droppe mit medlemsskab. Der er mange grunde til beslutningen, men overordnet set drejer det sig om utilfredshed med den måde foreningen køres på. Beslutningen har selvfølgelig ikke været nem. Jeg har brugt meget tid og mange kræfter i SSLUG og mødt en masse rare mennesker. Sandkassemødrene i Roskilde har siden vi startede det været aktiviteten for mig. Det er nok også det eneste fra SSLUG jeg kommer til at savne.

Det er lidt vemodigt at tænke på at jeg var den sidste af dem der startede sandkassemøderne som var aktiv. Nu kan man kun håbe på at andre driver det videre i samme ånd som det startede.

I øjeblikket tænker jeg så over hvad jeg nu vil. Jeg går og overvejer om jeg evt. vil starte en forening som kan dække de områder jeg mener SSLUG fejler på, men det kræver et stor arbejde og jeg er ikke sikker på at jeg i øjeblikket har overskud og tid til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.