SF og Kagerne

Det er vist ikke nogen hemmelighed at SF igen førte en politik som endte med at gå i kage for dem. Denne gang helt bogstavligt.

Man må grine af at SF som for kort tid siden var så forarget over at Inger Støjberg fejerede en politiks sejre nr. 50, hvor udenlandske Imamer fik pligt til at få undervisning i dansk lov inden de kunne forkynde i Danmark, med kage. En sejer som jo ikke var hendes alene men vedtagelsen af et lovforslag som et flertal i folketinget havde stemt igennem.

I denne uge fejrede SF og mere specifikt formanden Pia Olsen Dyhr så “sejren” over Uber med en tilsvarende kage. En sejer over et firma SF har betegnet som snylter og tyv.

Det er jo alt sammen godt, hvis ikke det lige var for den krølle på historien at Pia Olsen Dyhr åbenlyst har snyltet på Inger Støjbergs kage stunt og DF’s tradition om at fremhæve det danske islæt i deres politiske sejre. For så at fuldende stuntet stjæler Pia Olsen Dyhr billede hun bruger fra en dansk hjemmeside og lyver om at have spist kagen.

På hvor mange måder er det både ironisk og et øjebliksbillede af SF af i dag. Selvfede hyklere som fejre det bestående monopol af et liberalt erhverv med fede overskud til ejerne og fejre det med at snylte på andre,  lyve om hvad man gør og gør det med tyveri.

Det kan vel næsten ikke bedre udtrykke venstrefløs politik anno 2017.

Kage-tyv: Først tager socialisten dine penge – så tager hun din kage

Torskedumt: Fejrer UBER’s exit med kagebillede hun har stjålet fra mad-blog – og påstår så endda hun selv har ‘købt’ kagen

Pia Olsen Dyhr fejrede Ubers nederlag i Danmark: Nu hånes hun for kage-billedet

Sidst men ikke mindst blogindlægget hvor Pia Olsen Dyhr stjal billede fra:

Bag en dannebrogs-kage til Valdemarsdagen den 15. juni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.