Je suis Charlie

Det feje og umenneskelige angreb var ikke kun et angreb på ytringsfriheden og demokratiet. Vi må aldrig glemme at det først og fremmest var et angreb på mennesker. Mennesker med familier, venner og bekendte.

Det var et angreb på de mennesker som vælger at benytte sig at ytringsfriheden og demokratiet. Det var et angreb på os alle som vil demokrati, debat og ytringsfrihed.

Dette var en terrorhandling udført af små uslinge uden menneskelighed. Udført for at knægte vores ret til selv at bestemme over vores liv og med det ene mål at bringe os alle under diktaturets åg.

Dette er vores tids nazister og medløbere og vores tids verdenskrig. Der er ingen fredelige sameksistens med disse uslinge og det er på tide vi jager dem i alle afkroge og udstiller dem og deres medløbere som de svinske barbare de er.

Det må aldrig blive en krig mod alle muslimer, men det skal være en krig om alle der ikke vil ytringsfrihed og demokrati uanset hvilken politisk eller religiøs overbevisning de måtte have.

Dette er en kamp for retten til at være et dumt svin i tegning, billeder og ord, men aldrig i handling. For ytringsfrihed er kun noget værd hvis alle har rettigheden til at ytre sig og demokratiet virke kun hvis der er ytringsfrihed. En begrænsning i ytringsfriheden er en begrænsning i demokratiet.

Ofrene for denne afskyelige handling skal hædres for deres uselviske brug af ytringsfrihed og deres støtte til demokratiet. De skal hædre ikke som soldater i en krig, men som de mennesker de var med deres tanker, drømme og talenter. Mennesker som udfordrede vanetænkningen og doktriner. Mennesker der med bl.a. humor og satire viste at vi alle med menneskeligheden i behold kan udvikle os og være med til at skabe en bedre og friere verden. De var mennesker der alle arbejde med og støttede ytringsfrihed og demokrati. Fra tegner til betjent var de alle aktive støtter af den vestlige demokratiform og de blev alle ofre for snævertsynet, uvidende og småtbegavede uslinge med en religiøs bog i hånden, som de ikke engang kan læse rigtigt.

Je suis Charlie – hvil i fred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.