Manu Sareen og andre kommer med dårlige undskyldninger

Andre svindlere kan ikke bare nøjes med en undskyldning og betaling af pengene men Manu Sareen ser ud til at kunne slippe med det.

http://www.bt.dk/node/19652112/print er godt nok et tyndt forsvar.

Det er jo ikke et par dage, uger eller måneder men år. Faktisk 4-5 år som det ses fra http://markedsforing.dk/artikler/dagens-aviser/minister-skoses-markedsf-ring.

I 2008 har han åbenbart tænkt sig at afleverer pengene i efteråret, men det har han åbenbart “glemt” i en sådan grad at det først er bt’s graven i sagen 4 år senere der rusker op i hans hukommelse.

Mikkel Sarbo mener åbenbart at der er ført valgkamp fra omkring midten af 2008 og frem til folketingsvalget 2011, siden han, i henhold til bt, undskylder den manglende betaling med travlhed før og efter folketingsvalget eller er det folketingsvalget 2007 han mener?

Bogen udgives 30. August 2007 og folketingsvalget udskrives 24. oktober 2007 og afholdes 13. november 2007 – men Manu Sareen kan jo godt huske det i maj 2008 ovenpå valget hvor han netop ikke kommer i folketinget.

I http://gonews.dk.msn.com/indland/vestager-godt-manu-betaler støtter SF’s Anne Baastrup op om Manu Sareen med samme dårlige undskyldning som Mikkel Sarbo og er citeret for at udtale “Du ved vidst ikke, hvor lang tid vi har været i valgkamp”. Men det er jo noget pjat i og med at valgkampen så vare fra folketingsvalg til folketingsvalg og dermed må være dagligdag og derfor ikke en særlig undskyldning for undladelser.

Hvor mange bliver hver uge taget for at “glemme” at betale i butikker? Kan de også fremover nøjes med at betale varen når det bliver opdaget? Når det var bare en tanke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.