Hjemmeside opdatering

Så fik jeg endelig taget mig sammen og flyttet hele min hjemmeside ind i WordPress. Det har været noget jeg gerne ville have gjort da WordPress 3 kom, men jeg har ikke rigtig kunne finde tiden.

Grunden til at samle det hele i WordPress er alene magelighed. Jeg har i et par år nu kørt dele af min hjemmeside i Drupal og så brugt WordPress som blog system, men det at vedligeholde to systemer er for besværligt. Når jeg har valgt at bruge WordPress frem for Drupal er det et spørgsmål om simplicitet og funktionalitet. Drupal er for stort til mit brug og WordPress passer bedre.

Jeg kan se mange gode grunde til at benytte Drupal i andre sammenhæng og jeg har lært en masse ved at prøve det. Havde jeg skulle bruge flere brugere og strammere bruger administration så var valget faldet på Drupal, som er et glimrende system.

Men nok om valget. Jeg tror alt er flyttet og testet, men der skal nok vise sig løse links o.l. i den kommende tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.