Hjemmeside oppe igen

Så fik jeg min hjemmeside op og kører igen. Der var en del problemer efter indlæsningen af backup, men den væsentligste var at jeg havde fået slettet min .htaccess fil til drupal.

Desværre fik jeg ikke .htaccess filen med da jeg kopierede over Linux. Grunden til det er at Linux betragter filer der starter med punktum som skjulte filer, og jeg havde jo ikke sagt at den skulle tage skjulte filer med. Det var altså en klar fejl 40. Da jeg efterfølgende fjerner hele biblioteket forsvinder .htaccess filen med, hvilket medfører at jeg selvfølgelig mangler .htaccess filen da jeg genindlæser min backup.

Jeg trøster mig med at jeg langt fra er den eneste der har lavet det nummer. Heldigvis havde jeg en ældre backup som jeg kunne tage .htaccess filen fra, så skaden var ikke så stor. Det viser jo bare at det er vigtigt at taget backup og sikre sig at den kan bruges og indeholder alt hvad man forventer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.