After the Software Wars

Jeg er netop begyndt at læse en bog af Keith Curtis “After the Software Wars“. Bogen beskriver nogle af de forskelle der er mellem den udviklingsmodel som Microsoft benytter og den model som bl.a. Linux er udsprunget af.

Forfatteren har arbejdet som udvikler i Microsoft i mere end 10 år og er senere blevet en stort tilhænger af fri software.

Bogen gennemgår en række af de forhold som har og vil få betydning for software udviklingen og hvad det får af betydning for Microsoft, men mere generelt for proprietær software udvikling. Hvis man vil have et indblik i den verden omkring strategier for software som bærende vare i en økonomi er bogen et godt bud på en alternativ vinkel på de mange bøger om den stor succes som virksomhedsleder i dot com verdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.