Open Source Days 2008

Så var det i dag det nye “Linux Forum” skulle løbet af stable og jeg havde store forventninger til det. Sidste år var Linux Forum jo blevet rimeligt stort og der var faktisk en hel del udstillere som havde spændende løsninger, men ak Open Source Days var kun en skygge af sin forfader. Der var næsten ingen udstillere og dem der var kommet havde næsten ikke noget at vise. Faktisk fandt jeg kun en der rigtig havde noget jeg ikke havde set før.

Dagen sluttede med et optrin med Coord Kristian Vilmann som i udstiller området optrådte som sit efternavn antyder. Han var både verbalt og fysisk truende og hele optrinet fuldstændigt uprofessionelt. Om der var rimelighed i hans baggrund skal jeg lade være usagt, men fremtoningen var fuldstændig uacceptabel og det burde under alle omstændigheder være klart et andet sted end i udstiller området.  At stå og råbe folk ind i hovedet og efterfølgende råbe videre på 2-3 meters afstand er ikke professionelt og uartigt overfor såvel de udstillere som det går ud over som de betalende deltagere der er tvunget til at overværer optrinet.

Jeg ville så gerne have været positiv og kunne støtte op om projektet, da jeg finder grundtanken god. Desværre kommer jeg endnu engang til at være hr. negativ.

Uagtet at jeg faktisk har billet til i morgen lørdag er der ingen grund til at komme. Det vil være fuldstændig spild af tid.

Er jeg at find som betalende gæst næste gang? Det er nok tvivlsomt. Jeg har været til bedre konferencer og der skal godt nok ske meget frem til næste gang før jeg er villig til at ofre penge og tid på det. Det er faktisk kedeligt at måtte skrive det, for jeg har ellers været med til de forrige Linux Forum og det var ligesom blevet en tradition.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.