Dataworld A/S

For en måned siden skrev jeg om min nye fil-server boks. Jeg må jo beklageligvis sige at den døde kort efter og har været til reparation lige siden.  Nu en måned efter har jeg endnu ikke fået den tilbage og er nu træt af at vente. Desværre ser det ud til at Dataworld, som jeg har købt den hos, ikke finder at det er tid endnu.

I dag forsøgte jeg så at få en afklaring hos Dataworld. Dataworld har en underlige indstilling til reparationer. De mener at de er helt uden for den danske købelov og ikke skal overholde den. Hvis man som jeg klager over langsommelighed så kommer man bare for at klage og så er den ikke længere. Jeg vil på det kraftigste fraråde folk at købe noget der.

Dataworld har butik både på nettet og i Roskilde på Københavnsvej 78.

Lige nu forbereder jeg så en klagesag gennem forbrugerankenævnet. Jeg har ikke den store tiltro til at jeg få noget ud af det, så pengene betragter jeg som tabt, men det skal jo prøves. Det er dog ærgeligt at der findes så få ansvarlige forretninger i danmark, men mon ikke sagen er at det ikke koster nok for forretningerne at omgås dansk lov. Det bliver jo nok gratis for Dataworld i denne omgang som sikker også mange andre gange.

Denne gang har de fået et salg men helt sikkert tabt mindst en kunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.