Året der gik og planer for det kommende år

Endnu et år er gået, til glæde og sorg for det danske folk… 🙂

Ok, jeg skal nok.

Det har været et turbulent år for mig. Ikke så meget arbejdsmæssigt og personligt men mere aktivitetsmæssiget. Året startede med et slagsmål i beboerbestyrelsen hvor jeg har siddet frem til udløbet af min valgperiode i september. Det var en hård omgang, hvor jeg måtte forsvare mig mod ganske uhyrlige beskyldninger og trusler om politianmeldelse. Efter valg til ny bestyrelse i februar endte det med at jeg kom op og toppes med den nye formand. Jeg valgte derfor at stoppe med udgangen af min valgperode i september måned.

Heller ikke Linuxparty kom op og kører i år. Det er ellers en aktivitet jeg har stået i spidsen for de seneste år, men det var ikke muligt i år at samle hverken aktive til at lave arbejdet eller deltagere da det kom til stykket. Om der kommer et LinuxParty 2008 ved jeg ikke. Det er dog sikkert at jeg ikke kommer til at stå for det. Omstændigheder omkring Linuxparty 2007 kom til at veje tungt da jeg senere på året forlod SSLUG.

I IT-Politisk Forening gik det dog væsentligt bedre. En rokade i bestyrelsen betød at jeg slap for en tung opgave. IT-Politisk Forening er det sted jeg vil lægge mere energi i det kommende år. Der er massere af politiske og organisatoriske opgaver der ligger og venter. Det kommende år ser ud til at stå i softwarepatenternes navn. Et punkt vi tidligere har kæmpet imod, da det hæmmer innovationen inden for it-området. Min personlige kæphest i it-politisk sammenhæng er åbne standarder. Det er et område jeg desværre har fået syltet det seneste år og det er min plan at tage mere fat på det i det kommende år.

Et projekt jeg har haft liggende længe er DLUG. Jeg ville gerne få det op og stå, men det kræver nok mere tid end jeg lige kan finde til det. Det er også lidt et spørgsmål om hvor mange Linux foreninger der er plads til i Microsoft landet Danmark. Vi er nogle stykker der startede op omkring DLUG, men ingen af os har kunne finde tid til at få det startet rigtigt.

Så kommer der selvfølgelig de mere personlige mål. Der er ikke så mange overraskelse her. Mine mål for det kommende år er at få reduceret min vægt, få styr på mine kolesterol tal og mit blodtryk. Det kommer vel som en stor overraskelse. 🙂

Så er der vist ikke mere at sige end godt nyt år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.