Endelige fik jeg opdateret WordPress

Så skete de endelig. Jeg fik i dag opdateret min WordPress. Det har naget min samvittighed over en måned, men jeg har haft så meget andet på to-do listen.

I dag fandt jeg så tiden. Det var ikke det store problem, men det gik selvfølgelige ikke helt som forventet. De første forsøg gav ikke den ønsket opdatering. Først da jeg ryddede bibliotekerne og lagde .php filerne ind til den tomme struktur kom opdateringen igennem. Jeg har ikke nogen forklaring på hvorfor det var nødvendigt. En ren overskrivning af filerne skulle have gjort det samme.

Under alle omstændigheder er den nu opdateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.