Hvad skal jeg med en blog?

Nu har jeg så fået lagt WordPress på mit domæne og hvad skal jeg så med det? Jeg er stadig ikke helt sikker, men det skal vel omhandle fri software (FOSS/FLOSS) og noget politik. Der arbejdes stadig med de grundliggende strukturer og ideer.

Men her er altså mit første blog indlæg og så må vi se hvad tiden bringer.

Åh, ja forresten – Til jer med bred format skærme – undskyld. Jeg er ikke særlig glad for kun at bruge ca. 1/3 af skærmens bredde, men det er nu engang sådan at WordPress kommer standard. Jeg skal nok kikke på det en gang (Don’t hold your breath) i fremtiden, men det ligger ikke lige først på min to-do liste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.