(2 personer)
Tilberedningstid: 60 min. Laksen skal trække i marinaden i mindst 20 min.
Ingredienser
225 g. laksefileter
1/2 grøn peber
1/2 rød peber
75 g. Champignon
1/2 Squash
salt
peber
smør til stegning
Marinade
1/2 dl. olivenolie
1/4 dl. citronsaft
1 fed hvidløg
kryderurter f.eks. timian eller estragon
Tilbehør
Pasta og flutes
Tilberedning
Bland olivenolie, knust hvidløg, citronsaft og fint hakket gryderurt til marinade. Hæld marinaden over laksefileterne og lad dem trække i mindst 20 min. i køleskab.
Skær peberfrugter, champignoner og squash i grove tern og sauter dem i smør. Smag til med salt og peber.
Placer grønsagerne i bunde af et ildfast fad. Læg laksefileterne ovenpå og hæld resten af marinaden over. Sæt retten i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.