4 peberfrugter¾ dl. ris + 2 dl vand
1 lille hakket løg
300 g hakket oksekød
1 ½ spsk. margarine
ca. 200 g friskplukkede svampe eller købte champignoner
1 tsk. salt
friskkværnet peber
1-2 fed pressede hvidløg
1 ds. hakkede tomater
½ tsk. salt
2 tsk. basilikum
Skær et låg af hver hver peberfrugt. Udkærn og skyl dem.
Kog risene med vandet efter opskriften på emballagen.
Brun løg og kød let i margarine. Hak og svits svampene med en anelse fedtstof i en kasserolle, så væsken fordamper. Bland dem med kød og løg. Rør salt, peber, hvidløg og de kogte ris i.
Fordel blandingen i peberfrugterne. Sæt dem tæt ved siden af hinanden i en gryde, så de ikke vælter. Læg låg på.
Bland tomaterne med salt og basilikum, og hæld det rund om peberfrugterne. Kog ved svag varme under låg 15-20 minutter.
Hvis der spises ris til, kan de evt. koges samtidig med dem der skal i peberfrugterne.