Ovnbagt Urtelaks

(2 personer)

Tilberedningstid: 60 min. Laksen skal trække i marinaden i mindst 20 min.

Ingredienser

225 g. laksefileter

1/2 grøn peber

1/2 rød peber

75 g. Champignon

1/2 Squash

salt

peber

smør til stegning

Marinade

 1/2 dl. olivenolie

1/4 dl. citronsaft

1 fed hvidløg

kryderurter f.eks. timian eller estragon

Tilbehør

Pasta og flutes

Tilberedning

Bland olivenolie, knust hvidløg, citronsaft og fint hakket gryderurt til marinade. Hæld marinaden over laksefileterne og lad dem trække i mindst 20 min. i køleskab.

Skær peberfrugter, champignoner og squash i grove tern og sauter dem i smør. Smag til med salt og peber.

Placer grønsagerne i bunde af et ildfast fad. Læg laksefileterne ovenpå og hæld resten af marinaden over. Sæt retten i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *