Fyldte peberfrugter med kød og svampe

4 peberfrugter¾ dl. ris + 2 dl vand

1 lille hakket løg

300 g hakket oksekød

1 ½ spsk. margarine

ca. 200 g friskplukkede svampe eller købte champignoner

1 tsk. salt

friskkværnet peber

1-2 fed pressede hvidløg

1 ds. hakkede tomater

½ tsk. salt

2 tsk. basilikum

Skær et låg af hver hver peberfrugt. Udkærn og skyl dem.

Kog risene med vandet efter opskriften på emballagen.

Brun løg og kød let i margarine. Hak og svits svampene med en anelse fedtstof i en kasserolle, så væsken fordamper. Bland dem med kød og løg. Rør salt, peber, hvidløg og de kogte ris i.

Fordel blandingen i peberfrugterne. Sæt dem tæt ved siden af hinanden i en gryde, så de ikke vælter. Læg låg på.

Bland tomaterne med salt og basilikum, og hæld det rund om peberfrugterne. Kog ved svag varme under låg 15-20 minutter.

Hvis der spises ris til, kan de evt. koges samtidig med dem der skal i peberfrugterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.